WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken

Wanneer je kiest voor een WordPress website laten maken bij Websiteles.nl dan kun je deze altijd gemakkelijk zelf aanpassen. We geven je gratis advies over de domeinnaam, het design en de functionaliteiten van de website. Tijdens een telefonisch of indien gewenst persoonlijk oriënterend gesprek stellen we samen met jou een checklist op. Een lijst met punten waar jouw ideale website aan moet voldoen. We bespreken samen met jou alles wat nodig is om tot een goed eindresultaat te komen. Een bestaande huisstijl of logo nemen wij graag mee bij het maken van de website en is moeiteloos te integreren (Ook kun je deze tegen meerprijs laten ontwerpen. Het is echter niet noodzakelijk, je kunt ook gewoon je lievelingskleur doorgeven). Wanneer domeinnaam en hosting zijn geregeld kunnen we van start.

WordPress Blog € 249,-

(of 10 keer € 24,95 per maand)

wordpress blog website laten maken

WordPress Website € 349,-

(of 10 keer € 34,95 per maand)

wordpress website laten maken

WordPress Webshop € 749,-

(of 10 keer € 74,95 per maand)

wordpress webshop laten maken

WordPress website laten maken in eigen beheer en met service pakket

Na oplevering van de website ontvang je je eigen inlogcodes waarmee je van overal ter wereld zelf de website kunt beheren. Met deze inlogcodes kun je altijd en overal inloggen op het WordPress beheersysteem waarmee wij de website maken. Hiermee kun je zelf de website beheren en aanpassen, maar je kunt dit ook ten alle tijde door ons laten doen. Je wilt een website laten maken, dan wil je deze misschien ook liever laten beheren. Laat je updates en aanpassingen liever aan ons over? Kies dan voor een full-service website i.c.m. Hosting & Service.

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wacht niet langer, maar zet nu de eerste stap naar de website van je dromen. Maak een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

Ons motto: Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en eenvoudig

Advies is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos, dat telefoonnummer bovenaan staat er niet voor niks. Een website laten maken doe je zorgvuldig. Heb je vragen, is iets niet duidelijk, bel of mail gewoon. We helpen je graag op weg. Of je uiteindelijk met ons in zee gaat bepaal je zelf. Maar dat wist je natuurlijk al, dus nu snel verder.

Kies zelf het design voor jouw eigen WordPress website

wordpress website laten makenNadat de WordPress software waarmee de website gemaakt wordt is geïnstalleerd, kun je zelf een design uitkiezen of je laat het aan ons over. Het design heet ook wel een thema of template. Dagelijks komen er tientallen nieuwe designs uit. Er worden WordPress templates gemaakt voor elk soort bedrijf, beroep en hobby die je kunt bedenken. Wij passen het door jou gekozen design verder aan naar jouw wensen en gaandeweg kun je nog een aantal keer feedback geven.

Een WordPress website laten maken binnen één dag is met een duidelijke opdrachtomschrijving en goede voorbereiding mogelijk. Gemiddeld duurt het echter twee tot vier weken totdat jouw WordPress website het internet op mag.